ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΑΔΑΣ/ΠΕΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Νέα - 19-11-2014

ΑΡ.ΠΡΩΤ.90/2014                                                          Πάτρα 11-11-2014

ΠΡΟΣ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ  ΣΑΔΑΣ/ΠΕΑ

Αγαπητοί  Συνάδελφοι,

ο  Σύλλογος  Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαϊας κατά την συνεδρίαση του ΔΣ με ημερομηνία 10-11-2014, έλαβε ομόφωνα απόφαση,  να μην εισπράξει εισφορές εγγραφών από τα νέα μέλη  καθώς και να μην εισπράξει εισφορές από τα παλιά μέλη προκειμένου αυτοί, να έχουν το δικαίωμα εκλέγειν και  εκλέγεσθαι στις επόμενες εκλογές του ΣΑΔΑΣ/ΠΕΑ στις 14-12-2014.

Η παραπάνω απόφασή μας αιτιολογείται από τις σημερινές οικονομικές συνθήκες, από την έκφραση αλληλεγγύης προς τα παλιά μέλη , από την γνωριμία με την συλλογικότητα για τα νέα μέλη και το γεγονός , ότι ο ΣΑΔΑΣ/ΠΕΑ δεν έχει ο ίδιος εξοφλήσει τις οφειλές του προς τα μέλη του όσον αφορά τα οδοιπορικά των τελευταίων αντιπροσωπειών. (κατανοητό ότι δεν έχει χρήματα ο ΣΑΔΑΣ/ΠΕΑ στο ταμείο του , ότι δεν έχουν οι συνάδελφοι χρήματα στο δικό τους ταμείο δεν γίνεται κατανοητό;).

Σας γνωρίζουμε ότι είμαστε περιφερειακός σύλλογος , που προσπαθεί να συσπειρώσει τα μέλη του σε δύσκολες συγκυριακές συνθήκες  και για το επάγγελμα και για τα οικονομικά και η απαίτηση από μέρους μας για νέα οικονομική επιβάρυνση (όσο και να φαίνεται μικρό το ποσό) μόνο συσπείρωση και προσέλευση μελών ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα δεν θα έχουμε. Μπορεί μάλιστα να απομακρυνθούν ανεπιστρεπτί τα όποια νέα μέλη μας είχαν προσεγγ ίσει.

Παρακαλούμε το ΔΣ το ΣΑΔΑΣ/ΠΕΑ να προβεί στην θετική ψήφιση της παραγράφου 3.2 της απόφασης για εισφορές που κατετέθη στην ΓΣ της αντιπροσωπείας της 10/10/2014 ή με άλλη νόμιμη διαδικασία να αρθούν οι εισφορές.

Δυστυχώς σε περίπτωση αρνητικής σας απάντησης σχετικά με την άρση των εισφορών, σας ενημερώνουμε μετά λύπης μας ότι δεν θα διενεργηθούν εκλογές στον Νομό Αχαϊας.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα, ώστε να προβούμε στην σχετική προετοιμασία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΣΑΝΑ

Ανδρέας Λάζαρης

Ο Γεν. Γραμματέας ΣΑΝΑ

Γιώργος Παπανδρέου