ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΜΠΑΖΗΣ: ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝΑ

Επίτιμα Μέλη, Νέα - 10-10-2015

O Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαίας σε εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Πατρών στην οδό Όθωνος Αμαλίας 6 το Σάββατο το βράδυ τίμησε τον Αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Τομπάζη και τον ανακήρυξε σε επίτιμο μέλος του συλλόγου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν  ο αντιδήμαρχος  έργων του Δήμου Πατρέων κ. Κορδάς Χρήστος , ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ κ.Γιανναδάκης Αθανάσιος , η Πρόεδρος και καθηγήτρια του  Τμήματος Αρχιτεκτονικής Παν/μίου Πατρών κ. Αικατερίνη Λιάππη και παρακολούθησαν αρκετοί διακεκριμένοι πολίτες της πόλης μας , αρχιτέκτονες καθώς και φοιτητές των σχολών του παν/μίου Πατρών και των ΤΕΙ.

Επίσης ο πρόεδρος του ΣΑΝΑ, Ανδρέας Λάζαρης αναφέρθηκε στο τεράστιο έργο και το βιογραφικό του κ. Τομπάζη και ο κ. Γυφτόπουλος Σταύρος Αρχιτέκτων και συνεργάτης του διάβασε τον χαιρετισμό του κ.Τομπάζη.

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αποτελεί μέρος μιας σειράς αντίστοιχων τιμητικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο ΣΑΝΑ, ώστε να τιμά τους διακεκριμένους Αρχιτέκτονες αλλά και να προωθεί τον αρχιτεκτονικό διάλογο στην πόλης μας.